Om oss

TORMAX Sverige är sedan 1999 ett helägt dotterbolag till
Landert Group AG i Schweiz

TORMAX Sverige AB har idag tre kontor i Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö och ett mindre lager i Ljungby. Stockholmskontoret som även är huvudkontor, är beläget i Upplands Väsby.

I Sverige är vi marknadsledande inom bostadsanpassning. TORMAX Sverige AB säljer och monterar dörrautomatik även till kommersiella lokaler, där skjut och karusell dörrar används.

På de platser i landet där vi inte själva arbetar, har vi duktiga partners som gör jobbet.

TORMAX kvalitet för anspråksfulla kunder

Med Europas första automatiska dörröppnare lades grunden 1951 för varumärket TORMAX. TORMAX är ledande tillverkare av automatiska dörrsystem och har mer än 24 dotterbolag världen runt och 500+ certifierade distributörer. Automatiska dörrsystem från TORMAX finns både i kontorsbyggnader, i köpcenter, på hotell och restauranger, i butiker, på flygplatser, järnvägsstationer, fartyg och i bostadshus – kort sagt, i hundratusentals byggnader världen runt.

TORMAX är en division i Landertkoncernen, en internationellt verksam privatägd företagskoncern som kännetecknas av innovation, förstklassig kvalitet och äkta företagande. Företagets säte ligger i Bülach i Schweiz, i närheten av Zürich. Den år 1924 grundade företagskoncernen sysselsätter över 1000 medarbetare och är uppdelad i de två divisionerna SERVAX (kundanpassade elmotorer) och TORMAX (automatiska dörrsystem).