TORMAX count+go

Ett bekvämt sätt att säkerställa fysisk distansering

Butiksägare och arbetsgivare, organisatörer av idrottsliga och kulturella arrangemang har alla samma dilemma: för att upprätthålla hygienstandarderna behöver de säkerställa säkra fysiska avstånd genom att alltid ha koll på antalet personer i sina lokaler. Men de metoder som finns för att reglera flödet av människor är ofta dyra, bristfälliga eller tidskrävande.

TORMAX count+go löser problemet snyggt genom att räkna människor och styra automatiska dörrar. Tilläggsmodulen är enkel att installera i ett valfritt automatiskt dörrsystem och lätt att sköta med en mobil.

Dynamisk kontroll

Systemet reglerar flödet av människor och stänger automatiskt dörren med en ljudsignal och ett rött ljus när anläggningen har nått full kapacitet. Så fort antalet personer sjunker under maxkapaciteten återgår dörren till automatiskt öppningsläge, och den tunna LED-lampsremsan börjar lysa grönt. LED-lampsremsan med växlande färger och en kompakt högtalare ingår i grundpaketet för TORMAX count+go.

Flexibel användning

Systemet lämpar sig för dörrar som används för både in- och utpassage och för två separata in- och utgångar.

Lättanvänt

TORMAX count+go drivs via en mobil eller surfplatta med Wi-Fi. Användaren kan ange det maximala/aktuella antalet personer och återställa systemet.

Exakta siffror

Räkningen av antalet personer som kommer in i eller lämnar en anläggning kan optimeras genom att göra dörröppningen mindre bred så att bara en person i taget kan passera den.

Enkel montering

Tilläggsmodulen är enkel att installera på alla TORMAX skjut- och vikdörrssystem och kräver inga extra sensorer. På så sätt är det ytterst bekvämt att uppgradera befintliga dörrsystem.

Skärmställ med bildskärm

För ytterligare visuella meddelanden till personer som passerar systemet finns TORMAX count+go även med ett elegant skärmställ med en stor bildskärm för specialmeddelanden. En andra bildskärm kan även integreras som en digital reklampanel.

 

Kontakta din lokala TORMAX expert för detaljerad information och rådgivning!