Om oss

TORMAX för kunder med extra höga kvalitetskrav

TORMAX Sverige AB erbjuder sedan drygt 60 år med mycket kvalificerade tekniska rådgivare och servicetekniker, unika tjänster inom automatiska dörrsystem. Bolagets huvudkontor ligger i norra storstockholm. TORMAX har även kontor i Göteborg och i Malmö och distributörer runtom i Sverige.

Med Europas första automatiska dörröppnare lades grunden 1951 för varumärket TORMAX. TORMAX är ledande tillverkare av automatiska dörrsystem och har mer än 25 dotterbolag världen runt och 500+ certifierade distributörer. Automatiska dörrsystem från TORMAX finns både i kontorsbyggnader, i köpcenter, på hotell och restauranger, i butiker, på flygplatser, järnvägsstationer, fartyg och i bostadshus – kort sagt, i hundratusentals byggnader världen runt.

TORMAX är en division i Landertkoncernen, en internationellt verksam privatägd företagskoncern som kännetecknas av innovation, förstklassig kvalitet och äkta företagande. Företagets säte ligger i Bülach i Schweiz, i närheten av Zürich. Den år 1924 grundade företagskoncernen sysselsätter över 1000 medarbetare och är uppdelad i de två divisionerna SERVAX (kundanpassade elmotorer) och TORMAX (gång- och industridörrsystem).